top of page
Search

Op de boekenplank in de winkel!

(BloomingMi, dagboek van een beginnend schrijfster.)

Toen ik 2,5 jaar geleden aan De Satori Springer begon was het een droombeeld dat ergens op de achtergrond van mijn gedachten af en toe opkwam: Mijn boek tussen andere geweldige boeken in een boekenwinkel. Maar dat was veel te ver vooruit gedacht. Bovendien, zou ik het überhaupt ooit voor elkaar krijgen een volledig boek te schrijven. En dan ook nog eens een die het waard was uitgebracht te worden.


En dan loop ik gisteren de Bruna binnen. En daar, op een prachtige plek op ooghoogte tussen de andere Young Adult boeken, staat mijn boek. Ik knipper met mijn ogen en slik een brok in mijn keel weg. Daar staat hij gewoon! De Satori Springer, geschreven door Mirella Schaperkotter. Het jubelt in me. Alles danst in mijn binnenste. Met trillende handen maak ik een foto van de boekenplank en loop met een idiote grijns op mijn gezicht de winkel uit. Eenmaal thuis plaats ik de foto trots op mijn social media accounts. Al snel komen de lieve reacties binnen van iedereen die mij steunt tijdens dit spannende, prille proces. Zo hartverwarmend hoeveel mensen mij willen helpen mijn boek de nodige aandacht te geven. Daar ben ik ook zo dankbaar voor en weer kan ik niet anders dan glimlachen van oor tot oor.


En dan is daar tussen de reacties ook een reactie van iemand die De Satori Springer aan het lezen is: 'Het is echt een heerlijk boek, ik word compleet meegezogen 😍. Heerlijk.'


Dan word ik echt stil. En ik besef me dat dit het moment is waar ik 2,5 jaar geleden heel soms even van durfde te dromen. Het verhaal dat toen in mijn hoofd langzaam tot leven kwam, deel ik nu met iedereen. De personages in mijn boek, waar ik zo van ben gaan houden, maken nu ook deel uit van het leven van iedere lezer. De magie van een boek om je even in een andere wereld te mogen nestelen, is wat ik met de Satori Springer nu echt kan geven. Dit is overweldigend, heerlijk, fantastisch. Wat een dag!10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page