top of page
Search

De Satori Strijder is nu te Koop! Het vervolg op De Satori Springer

Yes! Het vervolg op de Satori Springer: De Satori Strijder is vanaf nu te koop! Ik ben zo blij met het eindresultaat. En onwijs trots dat het tweede deel uit de Satori serie, die ik aan het schrijven ben, nu is uitgegeven! HAPPY MI


Ben jij ook zo benieuwd hoe het avontuur van Noa verder gaat? En naar Izzie en Keanu? Verheug je je nu al op de wijze lessen van Nobu? En de nieuwe werelden die je weer te wachten staan? Lees hieronder de samenvatting van De Satori Strijder en bestel hem hier, of stuur mij een mail voor een gesigneerd exemplaar!


De Satori Strijder - Deel 2 van de Satori trilogie


De duistere Chao grijpt razendsnel om zich heen en krijgt steeds meer invloed in vele dimensies. Ook Noa heeft steeds meer moeite om de negatieve energie buiten te sluiten. Er is nog maar weinig over van het vertrouwen dat zij, Keanu en Izzie hadden toen ze begonnen aan hun missie: het terugdringen van de Chao met hun speciale satorizwaarden.


En dan is er nog dat vreemde contact dat Noa met de Aarde zelf lijkt te hebben. Ze weet niet meer wat wel en niet goed is en waar ze wel of niet op kan vertrouwen. Ze raakt zichzelf steeds meer kwijt. Maar veel tijd om daarbij stil te staan heeft ze niet, want er wacht haar een zeer belangrijke missie, waarin geen ruimte is voor twijfel of zwakte.


Noa, Keanu en Izzie reizen in dit tweede deel van De Satori trilogie opnieuw door nieuwe werelden in het gevecht tegen de alsmaar sterker wordende Chao. Ze ontmoeten nieuwe wezens, mensen, dieren en… een nieuwe strijder, die het drietal komt versterken. Maar of Noa daar nu zo blij mee is?25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page