top of page
Search

Ebook De Satori Springer deel 1 cadeau!

Updated: Jan 6, 2022

Y.A. FANTASY E-BOOK CADEAU!


YES! Ik heb het 30.000ste 'blijvende' woord aangetikt tijdens het schrijven van deel 2 van De Satori Springer! Daarmee bedoel ik dat er nu 30.000 woorden zijn geschreven die ook echt het verhaal vormen. Om daar te komen schrijf ik minstens het dubbele aan zinnen die ik weer schrap, onderzoek, aantekeningen en andere probeersels. Maar hiermee staat nu dus de beginbasis voor deel 2. De eerste 60 pagina's ongeveer. De rest van het boek zit ook al in mijn hoofd. Nu ga ik dus gemakkelijker verder met schrijven. Heel tof! Ik heb er weer erg veel zin in!


Om het te vieren stel ik 300 Ebook-downloads van DE SATORI SPRINGER deel 1 GRATIS beschikbaar!


Ik hou je dan ook op de hoogte van mijn schrijfvorderingen en jij bent de eerste die weet

wanneer deel 2 uitkomt!


Ik heb al zoveel geweldige reacties mogen ontvangen op deel 1. Ik hoor ook graag jouw reactie. Deel de link zoveel je wilt. Hij is geldig tot er 300 downloads zijn bereikt! En volg me op weg naar deel 2!21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page